1 מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. 2. בקערה עמוקה מניחים את כל חומרי הבצק ולשים עד לקבלת בצק אחיד וחלק. מכסים בניילון נצמד ומניחים לו לעמוד שעה. 3. מבשלים את לבבות הארטישוק במים עם מלח ולימון 7-8 דקות ומסננים. 4. מחממים את השמן במחבת וכשהוא חם מוסיפים את המרווה, שום, תימין, בצל וארטישוק. מטגנים כחמש דקות. ממליחים ומפלפלים. 5. מרדדים את הבצק לעיגול גדול ודק ומורחים בשמן זית. 6. מניחים את הסלמי על הבצק, מפזרים את תערובת הארטישוק ואת זיתי הקלמטה, מטפטפים מעט שמן זית. 7. מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים כ-20 דקות. מגישים עם סלט רוקט.