העוף:
1 מכניסים את כל החומרים לסיר שטוח וממלאים מים עד גובה העוף.
2 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה, עד שהרוטב מסמיך.
החלה:
1 שמים את כל החומרים הקערה ומוסיפים מים פושרים עד לקבלת בצק דביק.
2 לשים כ-10 דקות, מכסים את הקערה ומניחים להתפחה של כשעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
3 לשים את הבצק שוב ומניחים לעוד חצי שעה של תפיחה.
4 מחלקים את הבצק לארבעה חלקים ויוצרים צמה. מורחים בחלמון טרוף ומפזרים מעט שומשום או גרעיני חמניות.
5 אופים ב-180 מעלות כ-30 דקות, או עד שהחלה מזהיבה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!