המצרכים (20 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1 לשים בקערה גדולה את הקמח, המלח, הסוכר, המים והשמן לבצק אחיד ולח. מוסיפים את האורגנו היבש. 2 מכסים את הקערה ומשאירים להתפחה של שעה. 3 מחלקים את הבצק לכדורים בגודל של תפוז. על משטח מקומח יוצרים מכל כדור בצק רצועה ארוכה. >> והנה מתכון לפרנה שמכינים בסיר חשמלי 4 מברישים את רצועות הבצק במים ומפזרים את חומרי הציפוי. 5 מסדרים את הפלוטים בתבנית מרופדת נייר אפייה ומשאירים להתפחה נוספת של חצי שעה. 6 אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-25 דקות, עד שהפלוטים מזהיבים. |