תבשיל נקניקיות ושעועית זריזתשכחו מקדרות בבישול ארוך ותגידו שלום ללהיט החדש במטבח שלכם - תבנית של שעועית ונקניקיות עם עגבניות צלויות, שום וקרעי לחם שהופכים לביס מהחלומות. והשוס? כל מה שתצטרכו זה 5 מרכיבים ו ו-10 דקות עבודה
רותם אלון גלעדי
| mako אוכל
| פורסם 13/10/20 08:02
צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל -180 מעלות. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 2 חוצים את עגבניות השרי, מקלפים ופורסים את שיני השום. 3 קורעים את הלחם לנתחים בגודל ביס וזולפים מעט שמן זית. 4 מסדרים את העגבניות, השום והלחם בתבנית צלייה ויוצקים את השעועית עם הנוזלים מעל. 5 חוצים את הנקניקיות (לא חובה) ומסדרים בין המרכיבים שבתבנית. 6 מזלפים מעל מעט שמן זית ושליש כוס מים ומתבלים במלח גס. 7 מכניסים לתנור ל-30-45 דקות, עד שהכל מבעבע. תבשיל שעועית ונקניקיות | צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל הצעות ושדרוגים: ** אין שום מניעה להכין את התבשיל עם נקניקיות צמחוניות. ** אוהבים חריף? הוסיפו לתבנית צ'ילי טרי פרוס או שבבי צ'ילי מיובש. ** אין עגבניות טריות? פחית של עגבניות חתוכות גם תעשה את העבודה. ** במקום שעועית בשימורים תוכלו להכין בעצמכם תבשיל שעועית ברוטב עגבניות, אבל קחו בחשבון שזמן ההכנה יתארך משמעותית. ** לא אוהבים שעועית לבנה? ניתן להחליף בכל שעועית אחרת, או אפילו בעדשים ירוקות. |