בייגל בשני מרכיבים במילוי גבינת שמנתאם עדיין לא סיפרו לכם, כדי להכין בייגל מטריף כל מה שאתם צריכים זה קמח תופח ויוגורט, אבל הפעם החלטנו לא לעצור שם ומילאנו את הבייגל בגבינת שמנת שאנחנו אוהבים (אתם יכולים להחליף במילוי אחר) . יצא חלום |
המלצה שלנו: השאירו חתיכת בצק אחת בצד ומלאו אותה בשוקולד - ככה תקבלו גם ארוחה טעימה וגם קינוח מושלם. המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 לשים במיקסר או ידנית קמח תופח, יוגורט ומלח כ-2 דקות עד לקבלת בצק אחיד. 3 מפזרים מעט קמח על משטח העבודה ויוצרים מהבצק גליל ארוך. 4 פורסים את גליל הבצק ל-10 פרוסות שוות. 5 מועכים פרוסת בצק בעזרת כפות הידיים לעיגול יחסית עבה, מניחים במרכז כף גבינת שמנת (בשלב הזה אפשר להוסיף בצל, זיתים, חריף או כל תוספת אחרת שאוהבים) ומקפלים את הקצוות לכדור עגול. חשוב לסגור ולהדק טוב את הבצק כדי שהגבינה לא תיזל במהלך האפייה. חוזרים על הפעולות עם כל פרוסות הבצק. 6 מסדרים את כדורי הבייגל על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום. 7 אופים כ-20 דקות, להזהבה. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים עדיין שנייה וחצי של עבודה | צילום: יעל קצב, mako אוכל בייגל עם גבינת שמנת | צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! |