בקערה רחבה מערבבים את המים, השמרים, הסוכר והמלח. ומניחים לעשר דקות מוסיפים לתערובת השמרים את העגבניות והקמח. לשים לבצק ומניחים בקערה. משמנים מעט את החלק העליון של הבצק, מכסים בנייר אפייה ומגבת. מכניסים לתנור בחום של 40 מעלות למשך 30 דקות להתפחה. מוציאים מן התנור. לשים שוב את הבצק בידיים הטבולות בשמן הזית של העגבניות, ויוצרים לחמניות. מניחים את הלחמניות בתבנית על נייר אפייה. מושחים את הלחמניות בביצה וזורים עליהן את התבלינים. אופים כ- 30 דקות בחום של 170 מעלות.
לקבלת קרום חיצוני קשה - מניחים ללחמניות להתקרר בתנור. לקבלת קרום רך - מברישים את הלחמניות במעט מים בעודן חמות .