1 מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך.
2 קוצצים את הבצל ומעבירים לטיגון במחבת עד קצת אחרי הזהבה.
3 מערבבים את כל מרכיבי הבצק ולשים ביד או במיקסר עם וו גיטרה.
4 מגרדים את גבינת הפטה.
5 מועכים את תפוחי האדמה לפירה, מוסיפים את הבצל והגבינה ומערבבים.
6 מרדדים את הבצק לעובי 1/2 סנטימטר וחורצים עיגולים.
7 ממלאים את העיגולים במלית ומכניסים למים רותחים.
8 מחכים שהכיסונים יצופו, סוגרים את מכסה הסיר ומבשלים במשך 3 דקות.
9 מסננים את המים ומגישים עם שמנת לבישול.