מקלות בייגלה ללא גלוטןהם עשויים מקמח שקדים, צ'יה ושומשום, אבל יוצאים טעימים, פריכים ופציחים בדיוק כמו מקלות בייגלה רגילים. נשנוש כיפי ללא גלוטן, ורגע, כמה זמן זה לוקח, שאלתם? חצי שעה. כן, כולל הכל
צילום: לידור רז כהן, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות, ומשמנים תבנית עם תרסיס שמן זית. 2 מערבבים את כל המצרכים בקערה. 3 יוצרים צורת מקלות מהתערובת ומסדרים בתבנית. 4. אופים 10 דקות, מגבירים את חום התנור ל-200 ואופים 10 דקות נוספות, עד שהמקלות משחימים מעט. מקלות בייגלה ללא גלוטן - בקערה | צילום: לידור רז כהן, mako אוכל מקלות בייגלה בתנור. עשרים דקות וזה מוכן | צילום: לידור רז כהן, mako אוכל
לקבוצת הפייסבוק דיאטת 17 הימים עם לידור רז כהן חנות האונליין Better&Better - מוצרי הבריאות של לידור |