1 מועכים את תפוחי האדמה לפירה חלק ומוסיפים ביצה, קמח, בצל ירוק, ומתבלים במלח ופלפל. 2. מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים אותו לבשר. מתבלים במלח ופלפל. 3. יוצרים לביבה מבצק תפוח האדמה ושמים במרכזה כפית מן המלית וסוגרים. מקמחים ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה ומגישים.
להכנת הרוטב: 1 מטגנים 100 גרם פטריות חתוכות למספר דקות, עד שהן מזהיבות. 2. מוסיפים 2 כפות שמנת מתוקה ומיכל אחד של שמנת חמוצה ומביאים לרתיחה. 3. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.