מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

לחם תירס ללא גלוטן

מתכון קלאסי מהמטבח האמריקאי, בגרסה נטולת קמח וזריזה שתתאים כתוספת צד לכל ארוחת ערב

|mako אוכל| פורסם10:05
לחם תירס (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (10 מנות):

  • 3/4 1 כוסות רוויון
  • 5 ביצים גדולות
  • 2 כפות סוכר
  • 1/2 1 כפיות מלח
  • 1/2 1 כפיות אבקת אפייה
  • 3/4 כפית סודה לשתייה
  • 1/4 2 כוסות קמח תירס (אפשר לערבב בין דק לגס)
  • 50 גרם חמאה מומסת, לא חמה מדי

אופן ההכנה:

1מחממים תנור לחום של 200 מעלות, ומשמנים תבנית מרובעת של 20 על 20 ס"מ.

2מערבבים ביחד בקערה גדולה את הרוויון, הביצים, הסוכר, המלח, אבקת האפייה והסודה לשתייה, עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את קמח התירס והחמאה המומסת ומערבבים שוב.

3מעבירים את הבלילה לתבנית המשומנת ואופים 20-30 דקות, עד שהחלק העליון של הלחם מזהיב וקיסם המוחדר למרכז התבנית יוצא יבש.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il