1 מקציפים בקערה את הביצים עם הסוכר לבן והחום כ-4-5 דקות, עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
מקציפים בקערה את הביצים עם הסוכר לבן והחום | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
2 ממיסים יחד את החמאה והשוקולד במיקרוגל או על בן מארי ומערבבים היטב. מוסיפים את תערובת השוקולד הנמסה לתערובת הביצים, וטורפים את הכל יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
ממיסים יחד את החמאה והשוקולד | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
3 מקפלים פנימה את כל החומרים היבשים, מערבבים היטב, ומכניסים למקפיא למשך שעה עד שהתערובת יציבה לחלוטין.
מקפלים פנימה את החומרים היבשים | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
4 יוצרים את כדורי העוגיות: בעזרת בכף גלידה יוצרים כדורים במשקל 13 גרם או בגודל 2-3 ס"מ. מסדרים את הכדורים על תבנית עם נייר אפייה, ומכניסים למקפיא למשך חצי שעה.
מקפלים פנימה את כל החומרים היבשים, ומערבבים היטב | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
מסדרים את הכדורים על תבנית עם נייר אפייה | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
5 מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 11 דקות, עד שהעוגיות נראות סדוקות, אבל עדיין רכות במרכז. מצננים היטב לפני הסרתן מהתבנית, ומגישים.
>> בפעם שעברה הכנו מאפינס ריבה מהממים
>> כבר הורדתם את אפליקציית המתכונים החדשה והשווה שלנו?