1 מחממים תנור ל-190 מעלות.
2 בקערה שמים את הזיתים, גבינת השמנת וגבינת הקשקבל ומערבבים היטב.
3 על גבי משטח עבודה מניחים את הבצק ומברישים אותו בחצי מכמות השמן.
4 חותכים את הבצק למלבנים באורך 10 ס”מ וברוחב 5 ס"מ.
5 בכף מניחים על כל מלבן פס מהתערובת באורך 7 ס"מ וברוחב ס"מ וחצי.
6 מגלגלים את פסי הבצק לגלילים באורך 10 ס”מ, ממולאים בתערובת הגבינות, ומגלגלים כל גליל לצורת שבלול עגול.
7 מניחים את השבלולים על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה ומורחים בשארית השמן.
8 מכניסים לתנור ל-14 דקות.
9 מגישים חם וטרי.
** המאפים יישמרו בכלי אטום במקרר עד 24 שעות. לחמם לפני ההגשה.