1 מטגנים את השום חצי דקה, מוסיפים את הפול ומאדים 2-3 דקות על אש גבוהה.
2 יוצקים מים רותחים עד לכיסוי הפול, ככוס וחצי.
3 מוסיפים אבקת מרק, כורכום, מלח, פלפל וסוכר.
4 מבשלים כ-15 דקות, עד שהפול מתרכך, ומסננים (משאירים מעט מהנוזלים). מעבירים לקערה ומצננים 5 דקות.
5 טורפים 6 ביצים ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור (זכרו שהפול כבר מתובל).
6 מכסים תחתית של סיר בשמן ומטלטלים אותו קלות כך שגם הדפנות יהיו משומנות (אפשר להיעזר באצבעות).
7 מחממים את הסיר על הכיריים.
8 מוסיפים את הפול המסונן לביצים המקושקשות ומערבבים. הביצים צריכות לכסות את הפול – אם הן לא מכסות, טורפים את הביצה השביעית ומוסיפים.
9 כשהשמן חם מכניסים לסיר את התערובת. מנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי שעה.
10 מעבירים לתנור שחומם ל-180 מעלות. אופים עד הזהבה (כחצי שעה), הופכים על צלחת ומגישים.
>> לעוד מתכונים צבעוניים ונהדרים
>> והנה מתכונים לפסח