1 מטגנים את הבצל כ-3 דקות, מוסיפים העוף ומטגנים עוד 5 דקות להזהבה קלה.
2 מוסיפים את הפטריות, ממשיכים לטגן 4-5 דקות, מוסיפים את הפטרוזיליה ומתבלים.
3 מעבירים למסננת ומניחים ל-15 דקות. בינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות.
4 חותכים שלושת-רבעי מהבצק ופורשים על תבנית מלבנית או אינגליש קייק, כך שיישארו שוליים. מסדרים את המילוי, מפזרים את התאנים ומכסים ברבע הבצק הנותר. צובטים את הבצק לסגירה. אם נשארים שוליים מיותרים – חותכים אותם.
5 מורחים בביצה טרופה, ואופים 15 דקות על טורבו ועוד 20 דקות נוספות על מצב רגיל, עד להזהבה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה