מערבבים קמח, מלח, סוכר ומשפר אפייה בקערת המיקסר. מוזגים מעל את המים ומפזרים על המים את השמרים. לשים את כל המרכיבים כ-3 דקות. מוסיפים את השמן וממשיכים ללוש עוד 4 דקות. הבצק צריך להיות רך מאוד וכמעט נוזלי.
מכסים את הבצק ומניחים לתפיחה של כשעה עד שהוא מכפיל את נפחו. חובטים קלות בבצק להוצאת הגזים ומתפיחים שוב עד הכפלת הנפח. חובטים שוב בבצק ומתפיחים בשלישית.
מחלקים את הבצק ל – 10 כדורים על משטח מקומח. מרטיבים את הידיים ומותחים בידיים רטובות כל כדור בצק לרצועה ארוכה. מניחים את הרצועות על תבנית חמה, מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מלח ורוזמרין.
אופים בחום מקסימלי (250 - 280 מעלות) 6 דקות. משמנים בשמן זית ואופים עוד 3 דקות.