1 מערבבים את הקמח עם השמרים, השמן והמלח, ומוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונוח ללישה. 2. שמים בקערה במקום חמים לתפיחה, עד להכפלת הבצק (עד שעה). 3. קולים את החציל על הגריל, מוציאים את בשר החציל ומועכים במזלג. 4. מתבלים לפי בטעם במלח ופלפל שחור. 5. צורבים את עגבניות השרי על הגריל. 6. לאחר שהבצק תפח פותחים אותו, מורחים עליו את החציל ומפזרים עגבניות שרי, אנשובי ופרוסות גבינת ברי. 7. מעבירים לתבנית וצולים על הגריל 10 דקות (אפשר כמובן גם לאפות בתנור רגיל: 12 דקות ב-200 מעלות).