המצרכים (3 מנות):לבצק:
למלית:
אופן ההכנה:1 להכנת הבצק: מכניסים קמח למעבד מזון, מוסיפים חמאה, חלמון, מלח ומים קרים. מעבדים עד לקבלת בצק. מוציאים מהמעבד וממשיכים ללוש כדקה ביד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים כחצי שעה. 2 מסדרים את הבצק בתבנית פאי, מכסים בנייר כסף וממלאים בחומוס או שעועית כדי שלא יתפח. אופים ב-180 מעלות כ-20 דקות ונותנים לו לנוח. 3 מכינים מלית: מטגנים את הבצל בחמאה עד להזהבה חלקית, ומקררים לטמ"פ החדר. 4 מערבבים את הגבינות עם הבצל והביצה ומתקנים טיבול עם מלח ופלפל. 5 שופכים את התערובת על גבי בסיס הפאי האפוי חלקית. 6 מכניסים לתנור (180 מעלות) עד שמזהיב כ-20 דקות.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|