מאפה חצילים וגבינותנשארו חצילים משבת? נהדר, ארוחת הערב שלכם להיום זה עתה התחילה להכין את עצמה |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 פורסים את בצק העלים על משטח העבודה. 3 מורחים במרכז הבצק לאורכו 3 כפות של רוטב עגבניות ומסדרים פרוסות של חצילים ומוצרלה. מפוררים בולגרית ומפזרים עלי בזיליקום. 4 מורחים עוד שכבה רוטב, ושוב חצילים, מוצרלה, בולגרית ובזיליקום. 5 מקפלים את שולי הבצק לצורה של סירה, מברישים בביצה טרופה ואופים 20 דקות, עד הזהבה. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה מאפה חצילים וגבינות. חצילים משבת - לכאן! | צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! |