1 שוקלים את כל החומרים ומנפים את הקמח. 2. בקערת המיקסר – יוצקים המים, מוסיפים את השמרים וממיסים. מוסיפים את הקמח, הסובין והמלח ולשים בעזרת וו הלישה במיקסר. 3. סה"כ לישה כ- 10 דקות עד קבלת בצק רך ואלסטי. 4. יוצרים כדור ומחזירים לקערת המיקסר. מכסים במגבת לחה ל- 20 דקות. 5. מוציאים את הבצק לשולחן ומערבבים את הפירות, הגרעינים,האגוזים והדבש ע"י קיצוץ ביחד הבצק. אין לערבב יותר מידי (לשמירת מראה אמורפי). 6. טובלים בציפוי ומניחים על מגש אפייה 20 יחידות בגודל שווה. 7. משאירים להתפחה סופית למשך 30 דקות. 8. אופים בתנור בחום 180 מעלות כ- 18 דקות.