1 מערבבים קמח, שמרים וסוכר ביחד, ומניחים בצד למשך 10 דקות. 2. מוסיפים מלח ומים ולשים את התערובת לקבלת בצק אחיד ונעים למגע. 3. מכסים את הבצק במגבת ומניחים לתפיחה כ-40 דקות. 4. מחממים תנור ל-200 מעלות. מכניסים את כל הגבינות לקערה, שוברים ביצים ומערבבים ביחד. 5. כשהבצק תפח ומוכן, מחלקים אותו ל-5 חלקים שווים. מרדדים כל חלק בעזרת ידיים בלבד. 6. ממלאים בתערובת הגבינות וסוגרים את הצדדים בלבד, כך שתתקבל מעין סירה. מניחים על תבנית אפייה. 7. כשכל חמש הסירות מוכנות, אופים אותן בתנור כ-15 דקות. 8. מוציאים מהתנור, שוברים לאמצע הסירה ביצת עין ואופים עוד כ-6 דקות. מגישים עם ירקות.