1הכנת הבצק: ממיסים את השמרים ומתפיחים במקום חמים עם מעט מים, קורט סוכר וקורט מלח. מוסיפים לשמרים את הקמח, מים פושרים וכפית מלח, ולשים עד לקבלת בצק חלק ולא דביק. מורחים את הבצק ב-½ כף שמן, מכניסים לשקית ניילון למנוחה במקום חמים כ-20 דקות עד לתפיחה.
2 הכנת המילוי: קוצצים במעבד מזון את הבצלים ומכניסים לקערה. קוצצים את העגבניות ומצרפים לקערה. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, הבשר והתבלינים ומערבבים.
3 לאחר שהבצק תפח, מכינים כדורים בגודל פינג פונג. מניחים על משטח מקומח, מכסים ומתפיחים שוב. בעזרת מערוך, מרדדים את הכדורים לפיתות קטנות, מניחים בתבנית אפייה משומנת ומפזרים מעל את המילוי עד לגובה ½ ס"מ.
4 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות. אופים כ-10 דקות עד להזהבה. להיזהר לא לייבש!
>> רוצים עוד מתכונים של אביבה אבידן?