1 לשים את כל חומרי הבצק בקערת המיקסר לבצק חלק ואחיד. לשים כחמש דקות. מכסים ומקררים כשעה. 2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 3. הכנת המילוי: מחממים את השמן בסיר עמוק, מוסיפים את השום, בצל, פלפל חריף, גרגירי כמון וכוסברה. מטגנים תוך ערבוב כשלוש דקות. 4. מוסיפים את תפוחי האדמה והכורכום וממשיכים לטגן תוך ערבוב עוד דקה. 5. בתהליך הערבוב שוברים ומפוררים מעט את תפוחי האדמה, לגושים. 6. מקררים היטב את התערובת. 7. מרדדים את הבצק לעלה דק. חותכים ממנו עיגולים בקוטר של כ-10 ס"מ. 8. שמים במרכז כל עיגול בצק כף גדושה מהמילוי, מקפלים מחצית מעיגול הבצק על המילוי, צובטים ומהדקים את שולי עיגול הבצק אלה לאלה ומניחים את הבורקס על תבנית אפיה המרופדת בנייר אפיה. 9. מורחים בחלמון ביצה טרוף במעט מים ומפזרים מעט קצח. 10. מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות, עד שהמאפים שחומים ומבריקים