המצרכים :לבצק:
למלית:
לסלט:
אופן ההכנה:1 מעבדים במיקסר עם וו לישה את הקמח, החלמון, החמאה והמלח. מוסיפים מים וממשיכים לעבד עד שהבצק אחיד. 2 קוצצים בצל ומטגנים עד שהוא נהיה שקוף. קוצצים בינוני את עלי המנגולד והסלרי ומוסיפים. כשהנפח שלהם יורד מוסיפים את הכבדים, מלח ופלפל ומטגנים הכל יחד. 3 מרדדים את הבצק ומסדרים אותו בתבנית, כולל הדפנות (לא משתמשים בכולו). מסדרים את המלית ומכסים בשכבה נוספת של בצק. 4 אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות 25-30 דקות. 5 לסלט: קוצצים עגבניות, בצל סגול ופלפל חריף ומתבלים במלח, שמן זית ולימון. מגישים עם המאפה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|