1 חולטים את פרחי הכרובית במים רותחים.
2 מעבירים את הפרחים המבושלים למי קרח לעצירת הבישול.
3 בסיר בינוני ממיסים על אש נמוכה חמאה עם השום הכתוש, עלי התימין והמוסקט.
4 כשהחמאה נוזלית מוסיפים את הקמח ומערבבים במרץ עם כף עץ עד שנוצרת עיסה אחידה ללא גושים.
5 תוך כדי ערבוב מוסיפים את החלב. ממשיכים לערבב עד לרתיחה.
6 מוסיפים מלח ופלפל וממשיכים בבישול על להבה נמוכה עוד 2-3 דקות אחרי רתיחה עד להתעבות של התערובת.
7 מסדרים את פרחי הכרובית בתבנית חסינת חום ומוזגים מעל את רוטב הבשמל בצורה אחידה.
10 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך כ-25 דקות עד שהכרוביות מזהיבות מלמעלה.
>> לכל המתכונים לשבועות