1 מכינים את הבצק: מכניסים את כל חומרי הבצק לקערת המיקסר. לשים בעזרת וו הגיטרה דקה ראשונה במהירות נמוכה, ואז מגבירים מהירות ולשים 7 דקות נוספות. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומתפיחים לשעתיים או עד שנפח הבצק הכפיל את עצמו.
2 מכינים את המילוי: מכניסים את כל חומרי המילוי למעבד מזון, ומעבדים עד שמתקבלת עיסה אחידה, אך עדיין קצת גושית עם פיסות עגבניות מורגשות. מצננים בזמן שהבצק תופח.
3 הרכבה: חותכים את הבצק ל-19 חתיכות שוות. לוקחים חתיכת בצק, ומשטחים עם כף היד. ממלאים בכפית נדיבה של המילוי, וסוגרים את הבצק טוב טוב, כמו כיסון. מניחים את הכדור עם התפר כלפי מטה, וחוזרים על הפעולה עם כל יתרת הבצק. מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומסדרים את כדורי הבצק בצורת פרח. רווחו את הכדורים, מאחר והם עוד יתפחו בתנור. מתפיחים לעוד 20 דקות.
4 מברישים את הפרח בביצה טרופה מעורבבת ב-2 כפות חלב, ומפזרים על כל עיגול גרעיני חמנייה, שומשום, פרג או כל קישוט אחר שתרצו. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דקות. רצוי להגיש חם.