1 בקערת מיקסר לשים: קמח, שמרים, סוכר, חלב, מחית פיסטוק וחלמונים. לשים את הבצק במשך 2 דקות במהירות נמוכה.
2 מוסיפים את המלח ולשים עוד 8 דקות במהירות בינונית.
3 כשהבצק אלסטי ומבריק מוסיפים את החמאה ולשים עוד 2 דקות עד שהבצק חלק.
4 מוסיפים במהירות נמוכה את הפיסטוק ופולי הקקאו.
5 מוציאים את הבלילה מהמיקסר ומניחים לבצק לתפוח במשך שעה. לאחר שעה תופחים על הבצק ומוציאים את האוויר. מניחים לעוד שעה.
6 מחלקים את הבצק ל- 2 כדורים, יוצרים מכל כדור כיכר לחם ומניחים בתבנית אפייה.
7 מתפיחים את הלחם עד שהוא מכפיל את נפחו (התהליך עשוי לקחת בין שעה לשעתיים, תלוי בחום החדר).
8 מורחים ביצה על פני הלחם ומפזרים פיסטוק גרוס (לא חובה).
9 אופים בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות או עד שהלחם מוכן. הלחם מוכן כשהוא משמיע קול חלול בזמן שטופחים עליו.