1 קולפים בזהירות את הפלפלים כך שיישארו שלמים וניתן יהיה למלא אותם ומסירים בזהירות את העוקץ. 2. מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית וממלאים בה את הפלפלים. 3. מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות צ). מחממים שמן לטיגון. טובלים את הפלפלים בביצים הטרופות, ומטגנים משני הצדדים עד שהם מזהיבים. מניחים על מגבת־נייר לספיגת עודפי השמן, ומצננים. 4. מחלקים את הבצק ל-6 ריבועים בגודל 20x20 ס"מ. במרכזו של כל ריבוע בצק מניחים פלפל ממולא, מרימים את שולי הבצק מעל הפלפל, מכווצים ומהדקים היטב כך שהבצק יעטוף את הפלפל. מסירים בצק עודף ומניחים בתבנית. מכינים באותו אופן את כל הפלפלים. 5. מורחים את הבצק בביצה טרופה שנותרה (מטיגון הפלפלים) ואופים כ-25 דקות עד שהבצק מזהיב. 6. במקביל מכינים את הרוטב: ממיסים במחבת או בסיר קטן את החמאה בשמן ומטגנים את הכרישה עד שהיא מזהיבה. מוסיפים את השמנת והגבינות, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה כ-5 דקות עד שהרוטב מסמיך. טועמים ומשפרים תיבול. 7. להגשה: מניחים במרכז כל צלחת אישית פלפל אפוי, יוצקים סביבו מעט מהרוטב וזורים עירית קצוצה. מגישים עם יין לבן צונן.