פיצה מלחם פרוסארוחת ערב שכמעט מכינה את עצמה: לחם קלוי בתנור עם רסק עגבניות ביתי, גבינה ומה שיש במקרר. זה לא בדיוק פיצה, אבל זה כן בדיוק מה שבא לכם לנשנש כשהערב יורדאביב משהhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-3167930ee610a11004.htm|mako אוכל| פורסם12/10/2307:19 ![]() צילום: איליה מלניקוב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מסדרים את פרוסות הלחם בתבנית אפייה. 2טוחנים במעבד מזון את העגבניות עם שמן זית, מלח, פלפל ופלפל חריף. יוצקים מרוטב העגבניות על הלחם. 3מגרדים את הגבינה ומפזרים אותה על הלחם. מוסיפים תוספות ממה שיש במקרר - זיתים, עגבניות מיובשות, בצל פרוס. 4אופים בתנור חם מאוד (250 מעלות) כ-6-7 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |