1 יוצקים את המים לקערת הלישה ומפוררים לתוכם את השמרים.
2 מוסיפים לקערה לפי הסדר: קמח, מלח, סוכר וחמאה. בעזרת וו הלישה, לשים במהירות נמוכה כ-4 דקות עד לאיחוד החומרים. מגבירים למהירות בינונית ולשים עוד כ-4 דקות לקבלת בצק רך וחלק.
3 מנמיכים את המהירות ומוסיפים את שבבי השוקולד ואבקת הקקאו, מערבלים בעדינות עד שהם נבלעים בבצק ולא יותר.
4 מוציאים את הבצק ומניחים על שולחן עבודה מקומח קלות. לשים מעט ביד ומגלגלים את הבצק לכדור.
5 מניחים את כדור הבצק בתוך קערה מקומחת קלות, מכסים במגבת או בניילון ומתפיחים במקום קריר כ-30 דקות או עד שהבצק כמעט מכפיל את נפחו.
6 מחלקים את הבצק ל-20 חלקים שווים, מגלגלים כל חלק לכדור ומניחים על שתי תבניות מרופדות בנייר אפייה במרווחים שווים. מכסים ומתפיחים כשעה עד שהכדורים כמעט מכפילים את נפחם.
7 כ-15 דקות לפני תום ההתפחה מחממים תנור ל-180 מעלות. מורחים את הכדורים בביצה הטרופה ובעזרת סכין קטנה ומשוננת חורצים 2 חריצים קטנים בכל כדור.
8 מכניסים את התבניות לתנור ואופים כ-15 דקות עד שהלחמניות מוכנות. מוציאים מהתנור ומצננים על רשת.