1 מחממים מעט שמן זית במחבת. מוסיפים את הבצל, השום והתרד ומאדים קצת עד שהם מתרככים. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שכל הבשר משנה את צבעו.
2 מוסיפים את העגבניות והרכז, התבלינים ועשבי התיבול ומבשלים יחד עוד 2-3 דקות תוך כדי ערבוב.
3 מחממים מעט מאוד שמן זית במחבת נוספת וקולים את הטורטייה מצד אחד כחצי דקה.
4 מניחים בצד אחד של הטורטייה כף-שתיים מהמילוי, מקפלים לשניים ומועכים מעט. מטגנים דקה-שתיים ומעבירים לצלחת הגשה. חוזרים על הפעולות עם שאר הטורטיות והמילוי.
5 מגישים עם פלחי לימון.
לצפייה בפרק השלם
התוכנית "ארוחה ביום" עם רותי רוסו משודרת בימי שני ב-10:30 בקשת 12.