1 להכנת הבצק: שמים בקערת מערבל את כל החומרים פרט לקמח, מערבבים לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב עד לקבלת בצק אחיד וחלק הניתק מדפנות הקערה.
2 להכנת המלית: מועכים את תפוחי האדמה והגבינות בעזרת מזלג. מוסיפים את התירס והביצים תוך כדי ערבוב לקבלת מלית חלקה.
3 להכנת הכיסונים: מרדדים את הבצק ליריעה בעובי חצי ס"מ. קורצים בעזרת כוס או רינג עיגולים בקוטר של כ-5 ס"מ. מניחים על כל עיגול כף מלית וסוגרים כסהרון. מקפידים להדק את השוליים היטב, שלא יפתחו באפייה.
4 מסדרים את כיסוני הבצק בתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה. מברישים את הכיסונים בביצה הטרופה ובוזקים מעט גרגרי שומשום.
5 אופים בתנור שחומם מראש ב-170 מעלות כ-30 דקות או עד שהכיסונים זהובים וניתקים בקלות מהתבנית.