1 מניחים בקערת מיקסר שמרים, 2 כפות קמח ו-1/4 כוס מים פושרים, מערבבים ומניחים לרבע שעה עד שנוצר קצף (באופן זה מעוררים את השמרים). 2. מוסיפים לקערה קמח וסוכר ולשים עם וו הלישה של המיקסר. מוסיפים מים בהדרגה. לבסוף מוסיפים את המלח (מלח ושומן מעכבים תפיחה). 3. נותנים למיקסר לעבוד 10 דקות (אם אין מיקסר, לשים ביד) 4. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח כשעה, עד שהוא מכפיל את נפחו. 5. לאחר שתפח, מוציאים את האוויר על ידי לחיצה עם הידיים ומקררים לפחות שעתיים (רצוי ללילה). 6. מחממים תנור ל-200 מעלות 7. מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה. 8. מוציאים את הבצק מהמקרר. מחלקים לעיגולים במשקל כ-60 גרם ומניחים על משטח מקומח. מפזרים קמח מעל הכדורים, מכסים במגבת ומתפיחים 20 דקות או עד להכפלת הנפח. 9. משמנים תבנית בשמן זית, מקמחים את הידיים, משטיחים את הבצק לעובי אחיד ומניחים בתבנית. 10. מטביעים גומות עם האצבעות על גבי הבצק. מורחים את רוטב העגבניות, ומעל מפזרים את הגבינה. 11. מכניסים את הפיצה ל-10-15 דקות, או עד שהגבינה מבעבעת ומזהיבה מעט והבצק אפוי