1 לשים היטב במיקסר את כל החומרים חוץ מהמרגרינה, משהו כמו 10 דקות.
2 ממשיכים ללוש ידנית 5-10 דקות נוספות.
3 מחלקים את הבצק ל-10 כדורים, מעגלים כל כדור ומורחים בשמן קנולה. משאירים למנוחה של שעה לפחות.
4 פותחים כל כדור לצורה של פיתה, ומניחים לעוד 15 דקות.
5 פותחים כל כדור לפתוח לעלה הכי דק שאפשר, ומשמנים עם המרגרינה המומסת.
6 סוגרים כל עלה מימין לשמאל ומשמאל לימין לאמצע, ומגלגלים לצורת סיגר.
7 מניחים על תחתית סיר ג'חנון שכבה של פרוסות לחם, ועליהן נייר אפייה. מסדרים ג'חנונים על נייר האפייה, מניחים עוד נייר, ועליו עוד ג'חנונים. מכסים את השכבה העליונה בנייר אפייה נוסף, וסוגרים את הסיר.
8 אופים 12 שעות בחום של 100-115 מעלות.
>> את החמין של פרידה כבר הכנתם?