1 לשים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק רק וגמיש, ומכסים במגבת עד השימוש.
2 מטגנים את הבצל בשמן זית עד שקיפות, מוסיפים שום ומטגנים עוד שתי דקות.
3 מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב, עד שהבשר נפרד והופך להיות גושים קטנים.
4 מוסיפים את הירקות, מלח ופלפל ומטגנים עוד כמה דקות, תוך ערבוב מתמיד. טועמים ומתקנים תיבול. מצננים לחלוטין, ואם יש נוזלים – מסננים אותם.
5 מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה דק.
6 חותכים לריבועים בגודל של כ-10X10 ס"מ. מניחים במרכז כף גדולה של מילוי, סוגרים לצורת משולש ומהדקים היטב בצורת מזלג.
7 מחממים תנור ל-180 מעלות.
8 מניחים את האמפנדס על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומורחים בביצה הבלולה במים. אופים כ-30 דקות או עד שמזהיב.