המצרכים :
אופן ההכנה:1 מבשלים את האטריות בסיר עם מים רותחים למשך 10 דקות, ומסננים. 2 מטגנים את הבצלים עם השמן עד להזהבה. מוסיפים את הפרגיות ומטגנים קלות. מוסיפים 2 כפות אבקת מרק עוף, מלח וכפית וחצי פלפל שחור. מערבבים היטב ומניחים לקירור. 3 מערבבים בקערה את האטריות עם הביצים. כשהתערובת אחידה מוסיפים את הפרגיות והבצלים. מערבבים היטב. 4 מעבירים את לתבנית פיירקס או תבנית מרובעת עמוקה, ואופים כ-50 דקות בחום 180 מעלות, עד להזהבה. הכנתם? ספרו לנו ולליהיא איך יצא! >> רוצים עוד מתכונים של ליהיא ושאר ילדי מאסטר שף? קבלו 50% הנחה על ספר המתכונים מהתכנית |