מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

מתכון לגריסיני שומשום

בלי מיקסר ובלי יותר מדי בלגן - ויש לכם מקלות גריסיני שומשומיים אקסטרה טעימים. תוספת מושלמת לארוחה ומנת נשנוש עילאית בפני עצמה. אפשר גם בלי שומשום, אבל לדעתנו הוא ממש מוסיף

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 500 גרם קמח
  • חצי כוס שמן זית
  • 1 ורבע כוסות מים
  • כפית חומץ
  • כף סוכר
  • כף שמרים יבשים
  • כפית מלח

לציפוי:

  • חלבון
  • שומשום

אופן ההכנה:

1מערבבים את מצרכי הבצק בקערה בעזרת כף. בסוף נעזרים בכפות הידיים ויוצרים כדור. מכסים את הבצק במגבת ונותנים לו לנוח כרבע שעה.

2מחממים תנור ל-180 מעלות.

3מחלקים את הבצק ל-16 ויוצרים מכל חתיכת בצק גליל יחסית דק.

4טובלים את גלילי הבצק בחלבון ביצה ולאחר מכן בשומשום.

5מניחים את מקלות הבצק המצופים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור ל25-30 דקות עד שהגריסיני מזהיבים ומתקשים.

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב https://www.tiktok.com/@yaelkazav2לעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה https://www.instagram.com/yaelkazav/

בתיאבון!

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il