מתכון לגריסיני שומשוםבלי מיקסר ובלי יותר מדי בלגן - ויש לכם מקלות גריסיני שומשומיים אקסטרה טעימים. תוספת מושלמת לארוחה ומנת נשנוש עילאית בפני עצמה. אפשר גם בלי שומשום, אבל לדעתנו הוא ממש מוסיף |
המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מערבבים את מצרכי הבצק בקערה בעזרת כף. בסוף נעזרים בכפות הידיים ויוצרים כדור. מכסים את הבצק במגבת ונותנים לו לנוח כרבע שעה. 2 מחממים תנור ל-180 מעלות. 3 מחלקים את הבצק ל-16 ויוצרים מכל חתיכת בצק גליל יחסית דק. 4 טובלים את גלילי הבצק בחלבון ביצה ולאחר מכן בשומשום. 5 מניחים את מקלות הבצק המצופים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור ל25-30 דקות עד שהגריסיני מזהיבים ומתקשים. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים בתיאבון! |