המצרכים :
לשימון:
אופן ההכנה:1 אל קערה קטנה שופכים את המים החמים ומוסיפים את השמרים והמלח. 2 מערבבים היטב עד שאין גושים. 3 בקערה גדולה מניחים את הקמח (הלבן+ המלא) ומעליו שופכים את תערובת המים והשמרים. מערבבים קלות עם כף. 4 מוסיפים את התוספות ומערבבים עוד קצת, רק עד לאיחוי כל המרכיבים. 5 מניחים להתפחה במשך שעה (מכוסה במגבת). 6 מחממים תנור ל-250 מעלות. 7 משמנים תבנית אינגליש קייק עם תרסיס שמן או מעט שמן. 8 בידיים מקומחות מחלצים את הבצק שתפח מהקערה, טופחים עליו קצת לתת לו צורה של לחם ומעבירים אל תבנית האינגליש המשומנת. 9 אופים ב-250 מעלות 20 דקות, עד שהחלק העליון מרגיש קשה למגע ומקבל צבע שזוף. פחות מחצי שעה עבודה - ואתם שם | צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מיידהערות: אפשר להמיר את הקמחים במתכון (הלבן והמלא) בשלוש וחצי כוסות קמח מכל סוג. לעוד מתכונים קלים שאשכרה אפשר להכין בבית עקבו אחרי BERKO MADE בפייסבוק ובאינסטגרם או בקרו באתר. בתאבון |