המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה. מוסיפים את הצ'ילי, את קוביות העגבנייה ואת השום וממשיכים לטגן עוד 3-2 דקות, עד שהעגבניות רכות אך עדיין נגיסות. מוסיפים מלח ומצננים לחלוטין. 2 מבשלים את הלוביה בסיר עם מים רותחים 4-5 דקות, עד שהיא כמעט רכה לגמרי. מסננים. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון לפני האפייה | צילום: אמיר מנחם, mako אוכל ואחריה! | צילום: אמיר מנחם, mako אוכל3 מחממים תנור ל-210 מעלות. פותחים את הבצק למלבן בגודל 20 על 30 ס"מ. מסדרים את תערובת העגבניות הקרה על כל הבצק תוך כדי שמירה על שוליים נקיים של 2 ס"מ. מסדרים מעל את הלוביה בשורה אחידה. 4 מברישים את שולי הבצק בביצה טרופה וזורים שומשום. 5 אופים 25 דקות, או עד שהמאפה מוכן והשוליים זהובים ותפוחים. |