1 מערבבים את החומרים ולשים עד לקבלת בצק אחיד. מכסים ומניחים את הבצק כ-20 דקות בטמפרטורת החדר.
2 בוצעים מהבצק 8 כדורים ומרדדים כל כדור מהם לעלה טורטייה דק על משטח מקומח קלות.
3 מתיזים ספריי שמן על מחבת טפלון שחוממה על להבה גבוהה. מטגנים את עלה הטורטייה עד שבחלקו העליון נוצרות בועות ובחלקו התחתון נוצרות נקודות שחומות. הופכים את הטורטייה ומטגנים עוד כדקה. מסירים מהאש ומניחים על מגבת. מכסים במגבת.
* ניתן להקפיא את הטורטיות אחרי הטיגון.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!