1 מכינים את הבצק: ממיסים את השמרים במים. מוסיפים את הקמח, המלח ושמן הזית. לשים עד לקבלת בצק רך. מכסים במגבת ומניחים לתפוח במקום חמים במשך 40 דקות.
2 מכינים את המילוי: מחממים את שמן הזית במחבת רחבה ומזהיבים בו את הכרשה. מוסיפים את השום ואת הבשר הטחון ומבשלים במשך כ־7 דקות עד שהבשר מתפורר ומשנה את צבעו. מסירים מעל האש ומצננים מעט.
3 מוסיפים את ממרח העגבניות, עגבניות השרי, הביצה והאורגנו. מתבלים במלח ובפלפל שחור ומערבבים היטב.
4 מחלקים את הבצק ל־20 כדורים בגודל כדור פינג פונג. מרדדים כל אחד מהם בעזרת מערוך לעיגול בקוטר כ־6 ס"מ.
5 בעזרת כפית מניחים מן המילוי במרכזו של כל עיגול. מרימים את קצות הבצק וסוגרים בצביטה מעל למילוי ליצירת מין שקית. הופכים את הכדור שנוצר כך שהפתח כלפי מטה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מתפיחים את הלחמניות במשך כחצי שעה.
6 מברישים את הכדורים בביצה טרופה, מקשטים בצנוברים ואופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך כ־15 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!