1 שמים את כל חומרי הבצק במעבד מזון לפי הסדר. מפעילים את המעבד בפולסים רק עד לקבלת בצק אחיד. יוצרים מהבצק כדור, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-20 דקות. 2. מחממים תנור ל-175 מעלות. 3. את הבצק שהתקרר חותכים לכ-40 עיגולים שווים, מגלגלים כל אחד מהם לנקניק ויוצרים ממנו צורת סהר. את הסהרונים המוכנים מניחים על גבי תבנית גדולה ושטוחה, מרופדת בנייר אפייה. 4. מברישים את הסהרונים במעט מים, בוזקים עליהם את השומשום והפרמזן ואופים עד הזהבה, 10–12 דקות.