1 מסננים את הקמח ואת אבקת האפייה לתוך קערה. מוסיפים את היוגורט. 2. לשים יחד ומוסיפים מים באיטיות על פי הצורך עד קבלת בצק אלסטי ואחיד. 3. מניחים את הבצק למנוחה למשך שעתיים כאשר הוא מכוסה. 4. לאחר כשעתיים, מחלקים את הבצק ויוצרים כדורים גדולים (כ- 150 גרם למנה). 5. מקמחים משטח חלק ומשטחים את כדורי הבצק לעובי של 7 ס"מ (לא דק ולא עבה במיוחד) בצורת אליפסה. מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה. מגישים חם חם מהשמן לצד תבשיל ירקות או תבשיל גרגירי חומוס.