1 מחממים תנור ל-190 מעלות.
2 מערבבים את כל חומרי הגלם היבשים בקערה.
3 מערבבים את כל חומרי הגלם הרטובים בקערה נוספת.
4 מוסיפים את הרטובים ליבשים ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה וללא גושי קמח.
5 יוצקים לתבנית משומנת (או לתבנית שקעים משומנת).
6 אופים כ-20-25 דקות לתבנית מאפינס או 35 דקות לתבנית רגילה - עד שקיסם שננעץ במרכז הלחם יוצא יבש ונקי.
7 מצננים ומגישים. הכי טעים לאכול את הלחם עם אבוקדו ופלפלים קלויים, ואם לא אוכלים אותו מיד מומלץ לקלות בטוסטר.
* רוצים לגוון? אפשר להוסיף לתערובת גם פלפל חריף, ואפילו לתבל בעשבי התיבול שאתם הכי אוהבים (עירית, תימין או אורגנו).