1 מכינים את הבצק: מערבלים את כל החומרים במעבד מזון, בפולסים עד שנוצר בצק. מרדדים את הבצק לעובי של כ-2 מ"מ ומשטחים על התבנית. 2. אופים את התחתית כ-20 דקות עד שהיא משחימה קלות ומוציאים מהתנור. 3. מגבירים את החום ל-230 מעלות משמנים את עגבניות השרי בשמן הזית וצולים בתנור בחום גבוה כ-12 דקות. 4. מעבירים למחבת גדולה ומבשלים על אש בינונית כ-10 דקות נוספות עד שהעגבניות מתרככות ומצטמצמות לחצי מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות. 5. טוחנים את העגבניות בבלנדר ומסננים, מוסיפים ביצים, טבסקו מלח ופלפל ומערבבים. 6. ממלאים את תחתיות הקיש בתערובת ואופים כ-25-30 דקות עד שהתערובת יציבה מגישים עם כף ריקוטה מעל כל קיש, עגבניות שרי חצויות ונבטי בזיליקום.