1 מטגנים את הבצל במעט שמן עד להזהבה.
2 מטגנים את הכרוב עד להזהבה, ומתבלים במלח והרבה פלפל שחור. את הביצים חותכים לחצאים.
3 מניחים את הבצק המרודד על משטח מקומח. מסדרים במרכז לאורכו את הכרוב, אחר כך את חצאי הביצים ובסוף את הבצל. סוגרים את קצות הבצק, מהדקים היטב ומניחים על תבנית אפייה משומנת עם הצד החלק כלפי מעלה. מורחים בביצה טרופה ומפזרים את הפרג.
4 אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שכל המאפה זהוב, ומגישים עם שמנת חמוצה.