1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מקציפים במיקסר את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה מאוד.
3 מוסיפים את הקמח, הגבינות, החלב והחמאה המומסת. מפעילים את המיקסר שוב, רק עד שהחומרים מתאחדים.
4 ממלאים תבנית מאפינס משומנת בבלילה עד שני שליש הגובה. אפשר לפזר שומשום אם רוצים.
5 אופים 15-20 דקות, עד שהמאפינס, תפוחים זהובים ויבשים מבפנים.
6 מצננים כמה דקות, מחלצים מהתבניות ומגישים.
לצפייה בפרק השלם
התוכנית "ארוחה ביום" עם רותי רוסו משודרת בימי שני ב-10:30 בקשת 12.