1 מערבבים את השמרים עם כף סוכר וחצי כוס חלב פושר. שמים בצד עד שמתחיל לתסוס.
2 בקערת המיקסר שמים את כל שאר החומרים, מוסיפים את השמרים ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
3 שמים במקום חם לשעה וחצי עד שהבצק מכפיל את נפחו.
4 לשים את הבצק התפוח ביד פעם שנייה ונותנים לו לתפוח עוד שעה.
5 יוצרים כדורים ביד ושמים על מגש עם קמח לעוד חצי שעה, לתפיחה נוספת.
6 מטגנים בשמן עמוק חם עד שזהוב משני הצדדים.
7 ממלאים בריבה או שוקולד ובוזקים מעט אבקת סוכר מעל.