מניחים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל חומרי הבצק, למעט החמאה/המרגרינה ולשים במשך 7-10 דקות עד שהבצק נהיה אחיד וגמיש. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעה. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו לעובי של כסנטימטר. מניחים את החמאה בין שני דפי אפייה ומרדדים לגודל של כשליש משטחו של הבצק. מניחים את החמאה במרכז הבצק וכולאים אותה בפנים על ידי שמושכים מעליה בצק מהצדדים, קודם מימין ואז משמאל (כמו מעטפה). הופכים את גוש הבצק ומרדדים את הבצק, אחר כך מקפלים אותו שוב כמו מעטפה, עוטפים את גוש הבצק בניילון נצמד ומעבירים את הבצק למקרר למנוחה של שעה. בתום שעה מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים ומקפים שוב כבהתחלה. שוב עוטפים בניילון נצמד ומחזירים למקרר לחצי שעה אחריה מרדדים, מקפלים שוב את הבצקי ומחזירים למקרר לחצי שעה. מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים אותו לעובי של 3 מ"מ ומגלגלים את הבצק כמו רולדה לגליל ארוך. מועכים מעט את הגליל ליצירת משטח ישר, מרטיבים במעט מים, מפזרים סובין, קצח, שומשום וכל העולה על רוחכם. קורצים מהבצק לחמניות בצורה הרצויה. ומשאירים אותן להתפחה מחוץ למקרר כשעה וחצי. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות במשך 15-10 דקות-עד שהלחמניות מקבלות גוון זהוב.