1 מערבבים את השמרים עם כף סוכר וחצי כוס חלב פושר. שמים בצד עד שיתחיל לתסוס.
2 בקערת המיקסר שמים את כל שאר החומרים, מוסיפים את השמרים ומערבבים.
3 שמים במקום חם לשעה וחצי עד שהבצק מכפיל את נפחו.
4 לשים את הבצק התפוח ביד פעם שניה ונותנים לו לתפוח עוד שעה.
5 יוצרים כדורים ביד, שמים על מגש עם קמח לעוד חצי שעה, לתפיחה נוספת.
6 מטגנים בשמן עמוק עד שזהוב משני הצדדים.
7 להכנת המילוי: בסיר נפרד מחממים על אש קטנה את השמנת ומערבבים עם ריבת החלב. מורידים מהאש ומזריקים לסופגניה.
8 אפשרות לעיטור הסופגניה: טובלים את הסופגניה בקערה עם ריבת חלב או קרם פטיסייר. לחילופין ניתן להזליף מלמעלה על גבי הסופגניה בעזרת נייר זילוף את ריבת החלב.