1 ממלאים סיר גדול במים, ממליחים לפי הטעם ומביאים לרתיחה.
2 מכניסים את האטריות לסיר ומבשלים עד שהן כמעט רכות (הערכת זמן: 12 דקות). מוציאים ושוטפים במי ברז.
3 מסננים, ומעבירים את האטריות לקערה.
4 מכינים את הקרמל: ממיסים בסיר קטן 50 גרם מרגרינה (חצי מהכמות הכוללת). מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שהוא נמס ומשחים.
5 יוצקים את הקרמל הנוזלי על האטריות ובוחשים היטב עד שהוא נספג טוב טוב. בשלב הזה, האטריות אמורות להזהיב.
6 מצננים קלות את התערובת (משהו כמו 15 דקות).
7 מוסיפים את הביצים ובוחשים היטב. מוסיפים צימוקים ואגוזי פקאן ובוחשים שוב. מוסיפים קינמון, ובוחשים.
8 מורחים את התבנית בשכבה נדיבה של מרגרינה, ומעבירים את התערובת. מפזרים את הפלפל השחור.
9 חותכים לקוביות קטנות את המרגרינה שנשארה (50 גרם) ומפזרים מלמעלה.
10 מושחים נייר אלומיניום במעט שמן (כדי שלא יידבק לקוגל), ומכסים. אופים בחום בינוני של 180 מעלות כשעה.
* הערה: המהדרין אופים בחום נמוך (כמו חמין, משהו כמו 100 מעלות) במשך כל הלילה.